logo H&R png witte letters

Basisscholen & bibliotheken 

H&R Producties hebben speciale voorstellingen voor basisscholen & bibliotheken .

Onze voorstellingen zijn vooral geschikt voor de onderbouw. Onze specialisatie ligt in de leeftijd bij kinderen van 4 tot 9 jaar.

  • De tovenaarsleerling  een voorstelling over onzekerheid en doorzetten;
  • Sinterklaasvoorstelling Aires en het boek van Sinterklaas waar door een boef alle letters uit het boek van sinterklaas gestolen worden;
  • En elk jaar een voorstelling in het thema van de Kinderboekenweek. dit jaar is dat De beroepstovenaar.

De tovenaarsleerling

Een sprookjesachtige kindervoorstelling waar zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen centraal staan

Aires is een jongen die heel graag een echte tovenaar wil worden, maar het lukt hem maar niet. Samen met de kinderen probeert hij te toveren maar het wil maar niet lukken.

Tot hij een oude tovenaar leert kennen die hem de kneepjes van het vak wil leren. Aires leert samen met de kinderen hoe hij een echte tovenaar kan worden. En daardoor bouwt hij gaandeweg steeds meer zelfvertrouwen op.

Aires het het boek van Sinterklaas

Aires en de kinderen wachten op de komst van Sinterklaas en zingen gezellig een liedje. Maar dan krijgen ze te horen dat er iets goed mis is! Een gemene boef heeft alle letters uit het boek van sinterklaas gestolen, om zelf alle cadeaus te krijgen. 

Aires weet niet wat hij moet doen, krijgt niemand dit jaar cadeaus. Maar… opeens krijgt Aires hulp uit onverwachte hoek! Samen met de kinderen en de tovenaar probeert Aires de letters terug te toveren. Deze voorstelling is een magisch,  vrolijk, interactief voorprogramma voor de komst van Sinterklaas. Op speelse wijze werkt Aires toe naar de komst van deze kindervriend.

Kinderboekenweek 2021

Aires heeft geen flauw idee wat hij wil gaan worden. Misschien wel een stoere leeuwentemmer of politieagent? Of zal hij een kok worden? Dan kan hij de hele dag lekkere dingen maken (en eten). Of een astronaut! Zelf vliegen naar de maan, dat lijkt hem ook wel gaaf.

Aires vindt het allemaal maar moeilijk en hij komt er zelf niet uit. Er zijn ook zo veel dingen om uit te kiezen! Dat kan hij niet alleen. Met hulp van de kinderen probeert hij te zoeken wat het beste bij hem past. En dan eindelijk weten ze het..

Hij wil een tovenaar worden!

Maar om tovenaar te worden moet je wel veel toverboeken lezen. Gelukkig krijgt hij hulp van een oude tovenaar. Opdracht na opdracht groeit Aires zijn zelfvertrouwen. En samen met de kinderen weet hij de meest moeilijke opdrachten van de tovenaar te vervullen.

Zal het Aires lukken om zijn droom te verwezenlijken en een echte tovenaar te worden?

Speciaal voor kinderen van 4 tot 9 jaar.