Magic show for circus and theatre

If you want information about our illusion act. please contact us by phone or mail.

 Telephone +31622111777

magic act

Hoe zou je het vinden wanneer iemand jouw gedachten kan lezen? Hoe zou je reageren wanneer iemand tafels kan laten zweven en jij er met je neus bovenop zit? Wat doe je als je op de eerste rij zit in het theater en langzaam rolt er een messcherpe handguillotine het podium op? Durf jij dan nog je ogen open te houden? Dit en de meeste spetterenede illusies met mooie assistentes passeren de revue we maken de show speciaal voor u op maat. De act is geschikt voor in bijvoorbeeld een circus of een bedrijfsevenement.

.

Aires Hovens

Ik neem u mee in show vol met spectaculaire illusies en mooie subtiele trucs. Die u vol adrenaline en verwondering zullen achter laten.ik zorg ervoor dat u deze show vol wonderen vanuit je tenen zult beleven. Uniek aan mijn illusieshow zijn de vele interactieve elementen: door het publiek zo veel mogelijk te betrekken bij de show en echt te laten meedoen aan de acts, ontstaat voor iedereen een unieke ervaring.

Een unieke en op maat gemaakte show speciaal voor uw bedrijf of circus verzorgen wij met heel veel plezier. Al u wensen zijn bespreekbaar.